top of page

FRANK MEKEL MBA

'Ik geloof in veranderingen vanuit operatie en het aanbrengen van flow in teams waarbij echte aandacht, duidelijkheid, directe feedback en het duurzaam ontwikkelen van collega’s centraal staat.'

Building back better!

Focus op continu verbeteren van processsen

Mijn naam is Frank Mekel en ben een enthousiaste  interim manager, change-verander manager en een resultaatgerichte manager operations. Ik weet teams, professionals  terug in flow te brengen en veranderingen / verbeteringen intrinsiek te borgen door een gestructureerde (Prosci) operationele aanpak waardoor er meer (werk) plezier, zelfsturing en eigenaarschap op de werkvloer ontstaat en met betere bedrijfsresultaten. Wist u dat wetenschappelijk bewezen dat plezier 37% meer resultaten geeft. Ik adviseer en begeleid organisaties, professionals en teams hoe ze in flow kunnen komen vanuit operatie om kleur te geven aan de disruptie en hierdoor (verander) resultaten weet te bereiken. Waardoor een ieder (weer) in zijn / haar eigen kracht komt en plezier heeft in presteren.

Ik leg daarbij de focus op het continu verbeteren van (operationele)  processen, het coachen van medewerkers, verbeteren van de samenwerking, vereenvoudigen en vastleggen van taken, rollen en verantwoordelijkheden en het delen van kennis. Naast het (her) activeren van flow.

 

Hiermee weet ik bij elke opdracht het gewenste resultaat (commercieel, financieel, operationeel) in eerste instantie voor de medewerker zelf en daardoor voor de organisatie te bereiken.

bottom of page