top of page

Opdrachtgevers en referenties Flow4Change

Flow4Change
Flow4Change
Flow4Change
Flow4Change
Flow4Change
Flow4Change
Flow4Change
Flow4Change
Flow4Change
Flow4Change
Flow4Change
Flow4Change
Flow4Change
Flow4Change
Frank Mekel
Drents-Overijssel-Waterschap-logo-l.png
logo_gemeente_amsterdam.png

Change Management  

Frank heeft ervoor gezorgd dat het team van 60 professionals (casebehandelaar) in beweging is gekomen waardoor het team op een rustige wijze de reorganisatie is in gegaan en een goede emotionele baankeuze hebben kunnen maken door de verplaatsing van Amersfoort naar Zwolle. Daarnaast heeft hij op een professionele wijze de medewerkers gecoacht in hun persoonlijke groei en er zorg voor gedragen dat de werkzaamheden en administratieve processen geoptimaliseerd zijn. Frank is een enthousiaste People Manager die een goede balans brengt tussen zijn teamleden, de klant en het resultaat. Waardoor er tevens intrinsieke verandering en change plaats vindt.

AGIS

Annelies Fluiter I Manager klantbeheer

Operations Management 

Ik heb een aantal jaren mogen genieten van de gedrevenheid van Frank. Hij is uitermate goed in staat om resultaten te behalen en te overtreffen. Frank bereikt dit door in verbinding te zijn met zijn team en collega's die hij motiveert om er samen voor te gaan. Hij is duidelijk, energiek, vriendelijk en kritisch, eigenschappen die hem uitermate geschikt maken als leidinggevende, voor opdrachten die power en flow nodig hebben.

Yacht

Jochem Immerzeel I Director

Facility Management 

Frank rapporteerde aan mij vanuit zijn rol als vestigingsmanager van het maincontract Asito op Schiphol. Als opdrachtgever heb ik Frank ervaren als een betrokken en resultaatgerichte ondernemer met creativiteit en zich bewust van kostenbeheersing. Een nieuwe contractvorm wist hij succesvol te implementeren (maincontracting, destijds zeer innovatief). Ik heb Frank leren kennen als een betrouwbare vestigingsmanager die de verwachtingen van de opdrachtgever regelmatig wist te overtreffen. Gezamenlijk continu werken aan kwaliteit en indien nodig kosten verlagende maatregelen doorvoeren zonder dat dit ten koste ging van de motivatie bij zijn medewerkers kenmerken Frank. Een people manager die resultaten behaald.

Schiphol

Maaike Verharen I Manager Premium

bottom of page