top of page

Flow will beat the virus (Covid-19) for safety in your new life.

Bestel nu de Flow

IMG_2518.png
Flow

Flow met de hygiene key 

Het coronavirus is niet direct dood zodra het op een niet levend object terecht komt. Gedacht wordt dat het virus zeker een paar uur op tafels, stoelen, deurklinken, kranen, koffieautomaten, printers of andere objecten kan overleven. In een interview met RTL Nieuws laat Peter Molenaar, deskundige infectiepreventie bij het RIVM, weten dat het virus in sommige gevallen zelfs tot 3 dagen op dit soort oppervlaktes kan overleven.

 

We hebben gemiddeld 11 contactpunten in openbare - kantoor toiletruimten. We halen nog steeds contant geld uit pinautomaten, gebruiken tiptoetsen op koffieautomaten, printers op kantoor en kassa systemen in restaurants en op catering locaties, touch systemen etc.. Vergeet ook niet de knopjes van liften en deuren, toegangssystemen die we ook veelvuldig aanraken.

We gebruiken onze handen eigenlijk continu en overal en zeker op allerlei touchscreens.

Handy Key

In ons nieuwe dagelijkse leven zorgt de hygiene key  ervoor dat je minder rechtstreekse contact momenten hebt op en aan allerlei (touch) oppervlaktes. Het virus is nog onder ons en ook al zou het virus Covid-19 snel weg zijn, met deze tiptoets toolhouder, kunnen we oppervlaktes hygiënischer aanraken in o.a. openbare, kantoor en publieke ruimtes.

 

Met een trekkoord kan je de tiptoets toolhouder aan je broek of tas worden bevestigd zoals een skipas of een keycord. Altijd bij de hand.

BB3A8FA5-F498-4B66-892A-ECAD37CEBC53_1_1

Jouw nieuwe sleutel voor succes, gezondheid en FLOW!

PHOTO-2020-06-09-23-03-00.jpg
PHOTO-2020-06-09-23-03-00.jpg

Bestellen

 De Flow tiptoets houder bestellen via bestelknop

       Vragen

Bestellen
bottom of page