Flow will beat the virus (Covid-19) for happiness in your new life.

Bestel nu de Flow nu.

Flow, de tiptoets toolhouder

Het coronavirus is niet direct dood zodra het op een niet levend object terecht komt. Gedacht wordt dat het virus zeker een paar uur op tafels, stoelen, deurklinken, kranen, koffieautomaten, printers of andere objecten kan overleven. In een interview met RTL Nieuws laat Peter Molenaar, deskundige infectiepreventie bij het RIVM, weten dat het virus in sommige gevallen zelfs tot 3 dagen op dit soort oppervlaktes kan overleven.

 

We hebben gemiddeld 11 contactpunten in openbare - kantoor toiletruimten. We halen nog steeds contant geld uit pinautomaten, gebruiken tiptoetsen op koffieautomaten, printers op kantoor en kassa systemen in restaurants en op catering locaties. Vergeet ook niet de knopjes van liften en deuren, toegangssystemen die we ook veelvuldig aanraken.

We gebruiken onze handen eigenlijk continu en overal en zeker op allerlei touchscreens.

Tiptoets toolhouder

In ons nieuwe dagelijkse leven zorgt de 3D geprinte tiptoets toolhouder ervoor dat je minder rechtstreekse contact momenten hebt op en aan allerlei oppervlaktes. Het virus is nog onder ons en ook al zou het virus Covid-19 snel weg zijn, met deze tiptoets toolhouder, kunnen we oppervlaktes hygiënischer aanraken in o.a. openbare en publieke ruimtes.

 

Met een trekkoord kan je de tiptoets toolhouder aan je broek of tas worden bevestigd zoals een skipas of een keycord. Altijd bij de hand.

image0.jpeg

Jouw nieuwe sleutel voor succes, gezondheid en FLOW!

Bestellen

 De Flow tiptoets houder is leverbaar voor € 9,95  excl btw per stuk bij een minimale bestel hoeveelheid van 25 stuks inclusief bezorgkosten.

PostNL € 0,00 euro

 
Flow4Change van Frank Mekel
  • White LinkedIn Icon
  • Twitter Flow4Change

© 2019 Flow4Change      Amersfoort     info@flow4change.com    +31(0)6 185 299 00

Flow4Change van Frank Mekel